ADVISE FOODAdvise Food Safety Consult

Advise Food Safety Consult is sinds 2014 de nieuwe naam van VEKMO-Voedingsservice en blijft bedrijven in de voedingsindustrie begeleiden met opleidingen voor het personeel, begeleiding van HACCP-verantwoordelijken, interne audits en het opmaken van trajecten naar certificering. Advise kent Bak-Consult elk jaar na inspectie een speciaal HACCP-begeleidingscertificaat toe.

Ecolab LogoEcolab

Ecolab is reeds lange tijd een betrouwbare partner. Hun innovatieve oplossingen en services worden gewaardeerd in vele markten, gaande van hotels tot voedingsproducenten en van ziekenhuizen tot industriële wasserijen. Alle producten en doseerpompen die Bak-Consult gebruikt zijn door Ecolab ontwikkeld.

SGS LogoSGS

SGS is wereldleider in certificering en kwaliteitscontrole. Voor onze magazijnen biedt SGS Sanitec een geïntegreerde controle- en rapporteringsmethode voor ongediertebestrijding en -beheersing, Op die manier voldoet Bak-Consult aan eisen in verband met ongediertebeheersing opgelegd door internationale normen zoals Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP).