half-sphere-polycarbonate-mould-6-cavities-7cm-1-640 1Chocoladevormen

Bak-Consult is al meer dan 15 jaar marktleider in het reinigen van chocoladevormen. Onze expertise en ervaring, binnen een afgesloten medium care-omgeving en met een speciaal ontworpen wasstraat, garanderen een perfecte en financieel interessante service voor zowel de zelfstandige chocolatier als de grote multinational. Ook voor het ontkalken van uw vormen bent u bij ons aan het juiste adres.

Plastic-krat 1Kratten

Het verhaal van Bak-Consult is in 1985 met het reinigen van kunststof kratten en kunststof bakken begonnen, en ook nu blijft Bak-Consult nog inzetten op de reiniging van deze kunststof kratten. Dit gebeurt in een speciale wasmachine die afgesteld kan worden volgens de maten en parameters van onze klanten, en een afdoende droog- en waskwaliteit verzorgt. Ook uw deksels kunnen probleemloos gereinigd worden.

Blauwe-palletPallets

Bak-Consult is toonaangevend in het reinigen van kunststof pallets en kan beroep doen op een staat van dienst van meer dan 25 jaar in de sector. Prijs-kwalitatief bieden wij een superieure dienstverlening aan dan andere spelers op de markt. Alle maten, vormen en gewichten van pallets kunnen in onze gedediceerde automatische wastunnel op professionele wijze gereinigd worden.