WarehousingOpslag en overslag

Bak-Consult biedt stockage, zowel binnen als buiten, en groupagemogelijkheden aan voor haar klanten. Onze magazijnen zijn centraal gelegen aan de E17/N16 in Sint-Niklaas en volledig geserviced door geschoold personeel. Verder kunnen we, naast de reiniging, ook uw assets (her)verpakken of banderen. In de loop der jaren hebben wij ook goede contacten opgebouwd met opslagfirma's in de streek zodat ook langetermijnoplossingen aangeboden kunnen worden.

Transport en LogistiekTransport

Bak-Consult heeft haar vrachtwagenpark afgebouwd en doet nu enkel nog beroep op externe partners voor het vervoer van assets. Onze partners voldoen aan alle wettelijke normen en regels voor het vervoer van uw assets. Door onze doorgedreven samenwerking met deze firma's kunnen wij ook voor onze klanten gunstige tarieven en voorwaarden bedingen. Zeker omdat hun vrachtwagens doorgaans al heel wat retourvrachten naar onze magazijnen hebben.

AdviesAdvies

Bak-Consult geldt al jaar en dag als referentiespeler in de markt en biedt haar ervaring, expertise en contacten graag aan derden aan. Zowel voor beperkt advies rond reiniging en logistieke processen kan u bij ons terecht, maar ook bij de opstart van uw eigen interne wascentrale kunnen wij het verschil maken. Bak-Consult kan tenslotte ook nog aangezocht worden om bij u intern het wasproces te komen auditen en bijsturen, of om het beheer daarvan zelf te gaan verzorgen.