Bak-Consult 05Geschiedenis

Bak-Consult werd in 1985 opgericht als gespecialiseerd transport- en reinigingsbedrijf voor plastic kratten. Eerst met in vrachtwagens gemonteerde wasmachines, later met vaste installaties in de eigen magazijnen in Wommelgem. Ook pallets en chocoladevormen werden door de jaren in het gamma opgenomen. In 2013 werd het bedrijf door de oprichters Rudy Verbeek en Carina Boons overgelaten. Vincent De Roeck en Pieter Vanden Broucke bouwen de zaak nu verder uit. In 2017 werd de vestiging in Wommelgem gesloten en verhuisde het bedrijf volledig naar Sint-Niklaas.

Opslag KerncijfersKerncijfers

Bak-Consult beschikt over 3000m² binnenopslagruimte. De twee geautomatiseerde waslijnen worden door een groep van 13 gespecialiseerde werknemers bediend. In drie werkshiften per dag kunnen jaarlijks tot 1,200,000 plastic pallets, tot 6,9 miljoen kratten en tot 2,7 miljoen chocoladevormen gereinigd worden. Bak-Consult kan jaarlijks tot 19,200 vrachtwagens ontvangen.

Algemene voorwaarden Bak-ConsultAlgemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden kan u hier vinden, net als onze sluitingsdagen en openingsuren voor 2019. Bak-Consult stelt alles in het werk om een perfect eindproduct af te leveren. Dit is echter een middelenverbintenis. Nooit kan eventuele schade aan uw productie op Bak-Consult verhaald worden.